Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1680g712kcal164.8g6.7g1.7g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g1120g6048kcal112g403.2g414.4g0g
Semper mangoa soseena1120g560kcal2.2g134.4g3.4g0g
Sokeri 224g909kcal0g223.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8288g16458kcal558g1536.2g839g0g
Valittu annoskoko4144g8229kcal279g768.1g419.5g0g
Annoskoko puolitettuna2072g4115kcal139.5g384.1g209.8g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658