Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g3270g4382kcal291.1g595.2g85g140.6g
Sitruunamehu, laimentamaton654g137kcal2g10.5g0g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g37g39kcal3g6.1g0.2g0.7g
Oliiviöljy 126g1116kcal0g0g126.1g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 28g78kcal3.1g10.7g0.9g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8288g11505kcal598.4g1245g424.4g298.8g
Valittu annoskoko4144g5753kcal299.2g622.5g212.2g149.4g
Annoskoko puolitettuna2072g2876kcal149.6g311.3g106.1g74.7g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64788