Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki208g117kcal17.7g10.4g0.4g0g
Hermesetas -neste4.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g37.9g0.6g1.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka8.3g33kcal0g8.2g0g0g
Voi 2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 137g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g1104kcal80.8g113.8g34.8g3.8g
Valittu annoskoko415g552kcal40.4g56.9g17.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna208g276kcal20.2g28.5g8.7g1g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517