Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 125g48kcal1.3g8.6g0.3g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g365kcal28.6g25.4g15.2g9.2g
Valittu annoskoko415g182kcal14.3g12.7g7.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna208g91kcal7.2g6.4g3.8g2.3g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711