Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium75g14kcal0.8g2.3g0.2g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)150g98kcal4.8g7.2g5.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 38g115kcal1.3g1.6g11.3g0.2g
Katkarapu 75g51kcal10.8g0g0.8g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 75g256kcal19.9g0g19.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.3g7.8kcal0.2g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana831g1082kcal75.6g25.6g74g0.4g
Valittu annoskoko416g541kcal37.8g12.8g37g0.2g
Annoskoko puolitettuna208g271kcal18.9g6.4g18.5g0.1g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040