Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Herkkusieni 33g5.2kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Tomaattimurska 88g26kcal0.5g4.6g0.2g1.7g
Katkarapu 44g30kcal6.3g0g0.5g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 22g66kcal3.9g0.3g5.5g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty131g184kcal6.8g36.7g0.9g4.5g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana831g680kcal38.6g93g15g17g
Valittu annoskoko416g340kcal19.3g46.5g7.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna208g170kcal9.7g23.3g3.8g4.3g
Arvot/100g100g82kcal4.6g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753