Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 329g470kcal41.2g1g33.8g0g
Sokeri 255g1033kcal0g254.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl250g2246kcal0g0g249.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g1996g679kcal4g141.7g6g35.9g
Vehnäjauho puolikarkea 389g1336kcal39.7g272.5g4.7g13.6g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Maito, Kevyt599g276kcal19.2g28.7g9g0g
Leseseos (3 viljan)200g509kcal33.1g67.9g12.2g59.9g
Sokeri 85g344kcal0g84.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g35g127kcal1.2g27.8g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8304g14091kcal278.4g1768.8g632.8g219g
Valittu annoskoko4152g7045kcal139.2g884.4g316.4g109.5g
Annoskoko puolitettuna2076g3523kcal69.6g442.2g158.2g54.8g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109