Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1504g1596kcal60g291.5g13.4g26.2g
Hk, sininen lenkki 580g1745g4014kcal174.5g109.9g314.1g3.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka752g263kcal21.1g35.4g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8304g11827kcal515.2g888g670.6g64.6g
Valittu annoskoko4152g5914kcal257.6g444g335.3g32.3g
Annoskoko puolitettuna2076g2957kcal128.8g222g167.7g16.2g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876