Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g1000g2200kcal107g6g170g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g1500g855kcal21g186g3g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g56g50kcal1.7g2g3.9g0.4g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8316g6211kcal259.4g388g353.8g0.8g
Valittu annoskoko4158g3106kcal129.7g194g176.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna2079g1553kcal64.9g97g88.5g0.2g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325503