Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.5g55kcal0.1g0g6.1g0g
Sipulikuutiot Apetit25g6.5kcal0.3g1.2g0.1g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g5g15kcal0.8g0.4g1.2g0g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 251g456kcal77.2g0g16.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana832g1065kcal156.8g3.2g47g0g
Valittu annoskoko416g532kcal78.4g1.6g23.5g0g
Annoskoko puolitettuna208g266kcal39.2g0.8g11.8g0g
Arvot/100g100g128kcal18.8g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478