Tofu-rucolapata

Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissiöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Paprika keltainen 42g13kcal0.4g2.2g0.1g0.8g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Chili paprika punainen5.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g70g14kcal0.4g2.7g0.2g4.2g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g76g110kcal12.5g1.1g6.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow8.4g15kcal0.1g0.5g1.4g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g14g3.5kcal0g0g0g0g
Soijakastike 7.6g4.6kcal0.4g0.7g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 113g163kcal3.7g35.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana832g757kcal36.8g92g24.8g13.2g
Valittu annoskoko416g378kcal18.4g46g12.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna208g189kcal9.2g23g6.2g3.3g
Arvot/100g100g91kcal4.4g11.1g3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106784