Bataatti-soija-jauhelihalaatikko

Kiehauta 2,5dl vettä ja imeytä soijarouhe veteen.

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli öljyssä pannulla, lisää imeytettysoijarouhe sekaan ja mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-soija-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle)
ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu, paista vielä 20 - 30 min.
Uunista otettua anna vetäytyä hetki

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Elemerger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 180g146kcal2.8g30.3g0.1g5.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.5g0g4.5g0g
Soijarouhe, tumma, 30g28g91kcal14g8.4g0.1g1.5g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sipuli, paistettu 5.6g5.7kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki17g14kcal2.2g0.3g0.3g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g11g29kcal3.4g0.2g1.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen79g26kcal2.6g3.9g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 37g51kcal4.6g0.1g3.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana832g885kcal77g88.8g21.6g14.6g
Valittu annoskoko416g442kcal38.5g44.4g10.8g7.3g
Annoskoko puolitettuna208g221kcal19.3g22.2g5.4g3.7g
Arvot/100g100g106kcal9.3g10.7g2.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334331