Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 50g427kcal0.6g0g48g0g
Vesi279g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g33g115kcal2g24.9g0.5g0.8g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g52g178kcal1g1.6g18.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g1449kcal7.6g54g133.6g2.4g
Valittu annoskoko417g724kcal3.8g27g66.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna208g362kcal1.9g13.5g33.4g0.6g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522