Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%2128g2958kcal404.3g0g149g0g
Kananmuna kuorineen punnittu878g1106kcal96.6g2.6g79g0g
Maitorahka, Valio, 0,3665g432kcal73.1g27.9g2g0g
Sipuli (kuorittu)399g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Suola, annos 3g53g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g6.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g9288kcal1164.2g111.6g462g15.2g
Valittu annoskoko4160g4644kcal582.1g55.8g231g7.6g
Annoskoko puolitettuna2080g2322kcal291.1g27.9g115.5g3.8g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701