Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2070g2608kcal227.7g6.2g186.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g64g244kcal0.9g60.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g602g3610kcal144.4g39.7g324.9g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g401g2928kcal4g4g320.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 401g1324kcal8g12g140.4g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g40g152kcal0.6g37.6g0g0g
Mantelilastu (A la meira)562g3370kcal134.8g37.1g303.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g28545kcal1042.8g408.6g2551.6g0.2g
Valittu annoskoko4160g14273kcal521.4g204.3g1275.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna2080g7136kcal260.7g102.2g637.9g0.1g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209345