Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 1382g10026kcal16.4g5.5g1123.6g0g
Sokeri 940g3815kcal0g938.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1617g5548kcal164.8g1131.9g19.4g56.6g
Siirappi 221g667kcal0.2g163.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g40111kcal362.8g4480.4g2286g113.2g
Valittu annoskoko4160g20055kcal181.4g2240.2g1143g56.6g
Annoskoko puolitettuna2080g10028kcal90.7g1120.1g571.5g28.3g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579