Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1600g289kcal9g40g6.4g11.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1867g379kcal11.2g70.9g5.6g26.1g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Limemehu (Tymbark), annos 100g533g256kcal0.5g64g0.5g0g
Hunaja 27g88kcal0.1g21.5g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl69g624kcal0g0g69.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g3410kcal51.8g413.6g164.4g77.2g
Valittu annoskoko4160g1705kcal25.9g206.8g82.2g38.6g
Annoskoko puolitettuna2080g853kcal13g103.4g41.1g19.3g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314