Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi479g2157kcal31.2g287.6g100.6g14.9g
Voi, 1 tl, 5 g160g1166kcal1.6g1.6g127.8g0g
Sokeri 77g311kcal0g76.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g102kcal0g25.3g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss1118g383kcal11.2g45.8g8.9g41.4g
Flora Vanilla 12%767g1457kcal34.5g122.7g92g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g479g1198kcal27.8g15.3g112.6g1g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g575g920kcal42g9.2g40.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g96g383kcal0g95.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini64g223kcal54.7g0g0.1g0g
Marianne crush 150g320g1374kcal3.8g274.8g26.8g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g19349kcal413.6g1909.6g1018.2g125.4g
Valittu annoskoko4160g9675kcal206.8g954.8g509.1g62.7g
Annoskoko puolitettuna2080g4837kcal103.4g477.4g254.6g31.4g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901