Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 75g545kcal0.9g0.3g61.1g0g
Sipulikuutiot Apetit251g65kcal3g12g0.5g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g50g150kcal8g3.5g11.5g0g
Maustepippuri, annos 1g25g0.8kcal0g0g0.3g0g
Poronpaisti 2506g4563kcal772.4g0g161.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1253g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g10650kcal1568.6g31.6g469g0g
Valittu annoskoko4160g5325kcal784.3g15.8g234.5g0g
Annoskoko puolitettuna2080g2662kcal392.2g7.9g117.3g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478