Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1951g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 165g502kcal14.4g91.4g3.1g22.9g
Kaurahiutale 120g449kcal17.4g68.4g8.8g12g
Auringonkukansiemen 450g2673kcal103.5g56.7g222.8g27g
Siirappi 90g271kcal0.1g66.7g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 63g447kcal0.2g0g50.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1268g4351kcal129.2g887.6g15.2g44.4g
Kuivahiiva, annos 11g33g119kcal14.9g13.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8325g17624kcal559.4g2368g604.6g212.6g
Valittu annoskoko4163g8812kcal279.7g1184g302.3g106.3g
Annoskoko puolitettuna2081g4406kcal139.9g592g151.2g53.2g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453