Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 60g89kcal12.9g0g4.1g0g
Vesi165g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 60g18kcal0.3g3.2g0.1g1.1g
Kidneypapu keitetty 100g35g33kcal2.4g5g0.2g2.4g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g35g33kcal2.4g5.2g0.3g2.8g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 60g20kcal0.7g3.2g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana834g425kcal37.4g33.2g14.2g16g
Valittu annoskoko417g213kcal18.7g16.6g7.1g8g
Annoskoko puolitettuna209g106kcal9.4g8.3g3.6g4g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179