Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g156g39kcal2g6.6g0.3g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow133g113kcal6.1g19.9g0.7g6.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana834g775kcal63.8g53g33.2g13.2g
Valittu annoskoko417g388kcal31.9g26.5g16.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna209g194kcal16g13.3g8.3g3.3g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.4g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465