Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g282g68kcal3.4g9.6g0.6g5.9g
Paprika, punainen34g8.7kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen56g78kcal10.7g0g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)23g28kcal0.5g6.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana835g370kcal30g35.6g9.4g14g
Valittu annoskoko417g185kcal15g17.8g4.7g7g
Annoskoko puolitettuna209g93kcal7.5g8.9g2.4g3.5g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741