Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g187g374kcal26.2g3.9g28.1g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g156g94kcal1.6g7g6.2g0.9g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Tilli mauste1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g3.1g2kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana835g1057kcal56.2g23.2g81g1.8g
Valittu annoskoko418g529kcal28.1g11.6g40.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna209g264kcal14.1g5.8g20.3g0.5g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565