Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)351g897kcal63.1g11.2g66.6g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g1682g1851kcal336.5g0g84.1g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g477g100kcal9.1g12.4g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)561g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Voi vähäsuolainen 84g610kcal1g0.3g68.4g0g
Soijakastike 84g51kcal4.3g8g0.1g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g934g402kcal3.7g38.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8344g8123kcal850g194.2g443.4g19g
Valittu annoskoko4172g4062kcal425g97.1g221.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna2086g2031kcal212.5g48.6g110.9g4.8g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848