Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2805g1543kcal44.9g369.7g4.8g23.8g
Sipuli (kuorittu)298g81kcal3.9g14.3g0.6g5.1g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g175g44kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka70g7kcal0.8g0.6g0.1g0.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen526g105kcal3.2g20g1.6g7.4g
Dijonsinappi, Maille, Original35g25kcal1.4g2.8g1.1g1.1g
Rypsiöljy 140g1240kcal0g0g140.2g0g
Viinietikka 105g22kcal0g0.5g0g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8344g6265kcal109.2g846.4g297g78g
Valittu annoskoko4172g3132kcal54.6g423.2g148.5g39g
Annoskoko puolitettuna2086g1566kcal27.3g211.6g74.3g19.5g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848