Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 1749g398kcal9.8g60.3g5.2g24.5g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.5g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g105g944kcal0g0g104.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g11g18kcal0.8g3.4g0.1g0g
Salaatti, jäävuori tuore525g53kcal5.8g4.2g1g5.2g
Vesi, vesijohtovesi 1399g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8344g3033kcal42.8g172.8g224g72.4g
Valittu annoskoko4172g1517kcal21.4g86.4g112g36.2g
Annoskoko puolitettuna2086g758kcal10.7g43.2g56g18.1g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839