Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)1890g2552kcal378g1.9g113.4g0g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Valkosipuli 280g303kcal22.1g45.6g1.7g5.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1400g1190kcal19.6g61.6g98g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 35g98kcal3.8g13.4g1.2g9.3g
Rypsiöljy 105g929kcal0g0g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8344g10369kcal858g285.4g640.2g44.6g
Valittu annoskoko4172g5185kcal429g142.7g320.1g22.3g
Annoskoko puolitettuna2086g2592kcal214.5g71.4g160.1g11.2g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883