Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2794g4016kcal447.1g0g248.7g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1118g3800kcal22.4g33.5g391.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka210g172kcal7.1g39.8g2.1g2.1g
Sokeri 22g91kcal0g22.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8344g16157kcal953.2g191.2g1284g4.2g
Valittu annoskoko4172g8079kcal476.6g95.6g642g2.1g
Annoskoko puolitettuna2086g4039kcal238.3g47.8g321g1.1g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502