Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 698g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 94g834kcal0g0g94.3g0g
Oivariini, 60 (100g)98g538kcal1g1g58.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl1397g4748kcal27.9g41.9g488.8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1397g335kcal25.1g41.9g7g26.5g
Sipuli (kuorittu)489g132kcal6.4g23.5g1g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8344g13173kcal120.8g216.6g1299.6g69.6g
Valittu annoskoko4172g6586kcal60.4g108.3g649.8g34.8g
Annoskoko puolitettuna2086g3293kcal30.2g54.2g324.9g17.4g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957