Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1869g337kcal10.5g46.7g7.5g13.1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1068g214kcal13.9g32g2.1g0g
Rypsiöljy 144g1275kcal0g0g144.2g0g
Emmental, mustaleima107g438kcal31g0g34.2g0g
Herkkusieni säilyke 908g154kcal19.1g1.8g2.7g21.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 80g264kcal1.6g2.4g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g5365kcal152.2g165.8g437.4g69.8g
Valittu annoskoko4176g2682kcal76.1g82.9g218.7g34.9g
Annoskoko puolitettuna2088g1341kcal38.1g41.5g109.4g17.5g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087