Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1072g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g893g2563kcal29.5g607.3g1.8g75.9g
Sokeri 1072g4350kcal0g1070.6g0g0g
Voi 715g5183kcal8.5g2.9g580.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)393g495kcal43.2g1.2g35.4g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g57kcal0g14.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g25359kcal164.2g3405.8g1236.2g152g
Valittu annoskoko4176g12680kcal82.1g1702.9g618.1g76g
Annoskoko puolitettuna2088g6340kcal41.1g851.5g309.1g38g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161