Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1202g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Tonnikala öljyssä 901g1711kcal244.4g0g81.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1202g300kcal15.6g50.5g2.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%601g961kcal16.2g16.2g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g6573kcal576.8g226.2g358.2g26.2g
Valittu annoskoko4176g3287kcal288.4g113.1g179.1g13.1g
Annoskoko puolitettuna2088g1643kcal144.2g56.6g89.6g6.6g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730