Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2698g569kcal32.4g91.7g5.4g56.7g
Jauheliha, sika-nauta 1199g2655kcal209.8g0g203.9g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow39g101kcal3.9g3.9g7.8g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g6782kcal498.4g214.2g435.2g122.8g
Valittu annoskoko4176g3391kcal249.2g107.1g217.6g61.4g
Annoskoko puolitettuna2088g1695kcal124.6g53.6g108.8g30.7g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213