Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2415g510kcal29g82.1g4.8g50.7g
Porkkanaraaste 200g1207g326kcal7.2g64g2.4g30.2g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g181g183kcal0g38g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever362g2448kcal3.6g4.3g268g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g6940kcal79.8g377.8g550.4g162.4g
Valittu annoskoko4176g3470kcal39.9g188.9g275.2g81.2g
Annoskoko puolitettuna2088g1735kcal20g94.5g137.6g40.6g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007