Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 454g3293kcal5.4g1.8g369g0g
Sokeri 193g783kcal0g192.7g0g0g
Kaurahiutale 363g1359kcal52.7g207g26.5g36.3g
Vehnäjauho, sunnuntai443g1549kcal53.1g314.2g9.3g13.3g
Mansikka, Tuore2270g976kcal11.3g190.6g4.5g43.1g
Valkosuklaa panda, levy 130g454g2537kcal38.1g249.7g154.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g20994kcal321.2g2312g1127.2g185.4g
Valittu annoskoko4176g10497kcal160.6g1156g563.6g92.7g
Annoskoko puolitettuna2088g5248kcal80.3g578g281.8g46.4g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569