Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3582g1003kcal21.5g213.1g7.2g89.6g
Oliiviöljy 39g348kcal0g0g39.4g0g
Mustapippuri 14g40kcal1.6g5.5g0.5g3.8g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste537g2106kcal177.3g0g152.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g6996kcal400.8g437.2g399.4g186.8g
Valittu annoskoko4176g3498kcal200.4g218.6g199.7g93.4g
Annoskoko puolitettuna2088g1749kcal100.2g109.3g99.9g46.7g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922