Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 3212g2695kcal586.2g0g35.3g0g
Pekoni rasvainen 450g1691kcal54g0g166.4g0g
Sipuli 129g39kcal1.6g6.2g0.3g2.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g32g3.2kcal0.5g0g0.2g27.3g
Kananmuna kuoreton 353g504kcal44.2g1.1g36.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g9863kcal1373g14.6g476.8g59g
Valittu annoskoko4176g4932kcal686.5g7.3g238.4g29.5g
Annoskoko puolitettuna2088g2466kcal343.3g3.7g119.2g14.8g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900