Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.7g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g67g160kcal7.3g2g13.3g0.1g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g50g22kcal1.1g4g0.1g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g50g14kcal0.4g2.5g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)3.3g24kcal0g0.1g2.7g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g67g13kcal0.7g1.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana836g484kcal19.6g23g33.6g3.4g
Valittu annoskoko418g242kcal9.8g11.5g16.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna209g121kcal4.9g5.8g8.4g0.9g
Arvot/100g100g58kcal2.3g2.8g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577