Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 146g162kcal31.5g0g3.8g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g8.2g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi102g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 102g72kcal0.3g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana836g519kcal65.6g8g9.2g2.6g
Valittu annoskoko418g259kcal32.8g4g4.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna209g130kcal16.4g2g2.3g0.7g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003