Soijakasvismuhennospatasysteemi

Pilko kaikki kasvikset.

Heitä pannulle ruokaöljyn kanssa.

Keitä soijasuikaleet n. 5min ja sen jälkeen pannulle.

Lisää tomaattimurska.

Lisää mausteet.

Anna hautua paistinpannulla miedolla lämmöllä noin 5-10min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Wenuitun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Parsakaali brokkoli 44g15kcal2g0.9g0.1g1.1g
Soijasuikale, 50g kuivana = n. 220g keitettynä, (Soyappetit), annos 100g96g73kcal11.5g6.2g0.3g3.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g171g58kcal2.4g10.2g0.9g0g
Suola, annos 3g7.9g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.9g3.1kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g475kcal34.8g46.4g16.8g14g
Valittu annoskoko418g238kcal17.4g23.2g8.4g7g
Annoskoko puolitettuna209g119kcal8.7g11.6g4.2g3.5g
Arvot/100g100g57kcal4.2g5.5g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357627