Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 150g182kcal31.8g0g6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Paprika vihreä 64g14kcal0.6g1.6g0.2g1.2g
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi26g22kcal1.3g4.2g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%75g45kcal0.9g2.1g3.7g0g
Smetana, Valio, hyla38g146kcal0.7g0.9g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g861kcal72.2g24.2g52g5g
Valittu annoskoko419g431kcal36.1g12.1g26g2.5g
Annoskoko puolitettuna209g215kcal18.1g6.1g13g1.3g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87162