Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 920g233kcal4.6g38.6g1.8g17.5g
Nauris 680g186kcal6.8g28.6g2g12.9g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1400g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 240g718kcal43.2g2.9g60g0g
Kananmuna kuorineen punnittu600g756kcal66g1.8g54g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8360g5107kcal283.4g376.8g250.2g95.6g
Valittu annoskoko4180g2553kcal141.7g188.4g125.1g47.8g
Annoskoko puolitettuna2090g1277kcal70.9g94.2g62.6g23.9g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713