Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio1600g1440kcal72g80g96g0g
Paprika vihreä 400g85kcal3.8g10g1.2g7.6g
Purjosipuli 320g73kcal5.8g7.7g0.6g6.7g
Sinappi 80g105kcal3.5g11.3g4.8g1.4g
Tilli, tuore 24g7.2kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Kananmuna, keitetty 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8368g8442kcal612g229g566.4g32.4g
Valittu annoskoko4184g4221kcal306g114.5g283.2g16.2g
Annoskoko puolitettuna2092g2111kcal153g57.3g141.6g8.1g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251