Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 281g213kcal5.3g43.4g0.6g2.8g
Ruokakerma, Pirkka 10%113g135kcal3.3g5.1g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana839g720kcal18.6g100.8g23.6g6.8g
Valittu annoskoko420g360kcal9.3g50.4g11.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna210g180kcal4.7g25.2g5.9g1.7g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433456