Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio1603g1443kcal72.1g80.2g96.2g0g
Paprika vihreä 401g85kcal3.8g10g1.2g7.6g
Purjosipuli 321g73kcal5.8g7.7g0.6g6.7g
Sinappi 80g105kcal3.5g11.3g4.8g1.4g
Tilli, tuore 24g7.2kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Kananmuna, keitetty 1763g2515kcal220.4g5.3g180.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8384g8459kcal613g229.4g567.4g32.4g
Valittu annoskoko4192g4229kcal306.5g114.7g283.7g16.2g
Annoskoko puolitettuna2096g2115kcal153.3g57.4g141.9g8.1g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251