Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g3916g5287kcal665.8g82.2g266.3g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g88g338kcal21.1g0g29g0g
Rypsiöljy 112g990kcal0g0g111.9g0g
Mineraalisuola keskiarvo 56g0.7kcal0.2g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g20g0.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8384g13231kcal1374.2g164.4g814.8g0g
Valittu annoskoko4192g6615kcal687.1g82.2g407.4g0g
Annoskoko puolitettuna2096g3308kcal343.6g41.1g203.7g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679