Vähähiilari näkkäri

Sekoita aineet.

Lisää vesi.

sekoita ja anna turvota.

Levitä pellille ja paista 160 asteessa 35 min. leikkaa paloiksi ja kuivata 50 asteisessa uunissa, luukku raollaan 20 min. vahdi kuivatusta

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 7.5g51kcal2g0.5g4.4g0.9g
Pellavansiemenrouhe,Pellava,Reformi1.9g6kcal0.5g0.1g0.4g0.6g
Mantelirouhe, rainbow (Rainbow), annos 10g3.8g24kcal0.8g0.3g2.1g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g1.1g0.1kcal0g0g0g1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g163kcal6.8g2g13.8g6.6g
Valittu annoskoko42g81kcal3.4g1g6.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna21g41kcal1.7g0.5g3.5g1.7g
Arvot/100g100g194kcal8.1g2.4g16.4g7.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311933