Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 13g26kcal0.3g0.1g2.5g0.9g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g25g24kcal1.3g3.8g0.4g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g129kcal3.2g8g8.8g1.8g
Valittu annoskoko42g65kcal1.6g4g4.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna21g32kcal0.8g2g2.2g0.5g
Arvot/100g100g154kcal3.8g9.5g10.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173