Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa15g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g5.2g7.5kcal0.7g0g0.5g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 3.5g11kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Purjosipuli 6.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g10g24kcal1.7g0.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g117kcal6g6g7.8g0.8g
Valittu annoskoko42g58kcal3g3g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g29kcal1.5g1.5g2g0.2g
Arvot/100g100g139kcal7.2g7.2g9.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630